dimecres, 6 de juny del 2012

ENTREVISTA A JOSEP MARIA LARI, EL MAG LARI


“És tan important que el públic
tingui la boca oberta com que rigui”

Mª VICTÒRIA PASTOR RODRÍGUEZ
Envoltat de maquillatge i llum. Així viu el Mag Lari. Josep Maria Lari treballa professionalment com a mag humorista des de 1994 quan va debutar al teatre Llantiol de Barcelona, malgrat que, com ell mateix assenyala, des dels 14 anys realitza trucs de màgia pel públic.
Una persona exigent amb si mateixa
Alt, prim i elegant són les tres característiques que destaquen del seu físic. Tot i el seu posat tan senyor, amb vestits impecables, no sembla que hagi oblidat la seva infantesa. Somriu quan explica que als sis anys es dedicava a tallar aquells ninots que estaven tan de moda, els madelmans. “Era idiota. Agafava un nino i el tallava en dos trossos ja que jugava a fer de mag”, sentencia deixant clar que la vocació per la màgia no ha estat una cosa sobrevinguda.
Continua l’anàlisi de la seva vida parlant dels seus estudis universitaris, la llicenciatura de filologia catalana. Explica que va estudiar per decisió familiar, i que ell sempre ha volgut preparar-se per ser director teatral. Es mostra penedit quan indica que no ho tornaria a fer.

dissabte, 2 de juny del 2012

LES ENERGIES RENOVABLES

Hola família! Aquest Prezi el vàrem realitzar juntament amb unes companyes a la classe de periodisme digital a la universitat. És sobre les energies renovables. Espero que us agradi. Trobo que és una bona forma de saber més sobre aquest tema del segle XXI.